George HW Bush ismert sátánista, gonosz pedofil volt

Kiss Pista 2022. 06. 22.

George HW Bush ismert pedofil és sátánista volt

A globalisták történelmileg szívesebben választanak egy elnököt a teljes kártyával, elitista igazolványokkal, több  belső magánklub vagy titkos társaságok tagját,  mint a Külkapcsolatok Tanácsa, a Trilaterális Bizottság, a Skull and Bones Society,  a 300-as bizottság, a Szabadkőművesség.

Azok az emberek, akik átmentek ezeken a sátáni kultuszokon, hatalmi helyekre helyezhetők, hogy fenntartsák ezt a sátáni új világrend-orientált társadalmat.

George HW Bushnak minden bizonyítványa biztosított volt, mint egy életre szóló titkos társasági tag, aki a fentiek mindegyikével rendelkezett.

Prescott Bush amerikai szenátor fia volt, aki  Hitler megerősített finanszírozója volt, és rejtetten segítette a nácikat a második világháború alatt . Egy fiatal George HW Bush volt a CIA munkatársa, aki szorosan együttműködött a Castro-ellenessé vált Kennedy-öböl ellen. Kubai disznók  .

George Bush volt az is, akit  a dallasi könyvesbolt letéteményese előtt fotóztak  le ugyanazon a napon, amikor JFK agya ráfröccsent lassan mozgó, „ülő” célpontjára 1963 novemberében.

George HW Bush ismert sátánista, gonosz pedofil volt, aki az 1980-as években a Kongresszusi Zsaroló Gyermekszex Ringet vezette, „Brownstone hadművelet és Brownstar hadművelet” néven, majd később „The Finders vagy The Franklin Coverup” néven vált ismertté. George HW Bush amerikai alelnök becsempészi a gyerekeket Barney Frank szenátor „Brownstone”-ként emlegetett lakásába a híres koktélpartikra, ahol az amerikai kongresszusi képviselő és az amerikai szenátorok – néhány készséges és néhány nem akaró résztvevő – belekóstolhattak a „voodoo drogba” ” az italukban.

Egy ügy bizonyításához olyanra van szüksége, amely részt vett egy műveletben, vagy egy tanúra vagy dokumentumokra; ebben az esetben az amerikai vámügyi dokumentumok bizonyítják az esetet anélkül, hogy bárkit megölnének, aki még él. Egy dokumentumban található egy cikk, amely a US News and World jelentésében jelent meg 1993. december 27-én, „Through a Glass Very Darkly” címmel. Ez magában foglalja a zsarukat, kémeket és egy nagyon régi nyomozást – az amerikai vámügyi jelentések másolatait is, ahol a nevek nincsenek kifosztva.

A néhai Ted Gunderson

Lehet, hogy vásárolt egy készletet, amelyen elfekették a neveket a piszkos FBI-CIA zsarolótól, Ted Gundersontól, egy ismert tolvajtól, hazugtól és gyilkostól, egy igazi „Bush apó FBI-trolltól, aki az 1990-es években bukkant fel Bush fedezésére és azonosítására. még élő gyermekek, akik felelősek lehetnek Bush, Gunderson és a CIA George Pender kongresszusi gyermekszexuális zsarolási műveletéért, amely „Brownstar” néven ismert.

Ted Gunderson az 1990-es évek elején bukkant fel a Franklin Takarék- és Hitelügy úgynevezett nyomozójaként Larry King fekete republikánus ellen, aki az 1988-as republikánus kongresszuson George HW Busht Amerika következő elnökének nevezte. Ted Gunderson azért volt ott, hogy megszabaduljon minden tanútól vagy gyerektől a „Boys Town”-ból, egy minden fiú árvaházából, akik közül sokat Washington DC-be szállítottak, és megerőszakoltak ezek a pedofilok a Bush-Gunderson-Pender Child Sex Ringben, amelyet „az úgynevezett Brownstar hadművelet”.

Richard “Dick” Cheney

Soha nem mesélték el azt az igaz történetet, hogy az 1980-as években Amerika-szerte árvaházakból származó gyerekek érkeztek Washington DC-be, az Egyesült Államok adófizetőitől, hogy tudtukon kívül részt vegyenek a Kongresszusi Blackmail Child Sex Ringben. A források szerint Daddy Bush, Dick Cheney és John Sununu sorban álltak, hogy üdvözöljék a gyerekeket és gondozóikat, amikor az alelnöki otthonba és/vagy a Fehér Házba érkeztek a különleges meghívott körútjukra az Egyesült Államok kormányának költségén. Bush, Cheney és Sununu megkérdezték: „hogy hívnak”, majd vacsoraidő előtt hívás érkezett a Fehér Házból a szállodába, ahol a gyerekek a Gondnokokhoz szálltak meg, és meghívták Little Billyt, Maryt, Johnnyt, Timmyt és Pam vacsorázni a Fehér Házban aznap este.

A gondozók úgy gondolták, hogy jó lesz a gyerekeknek, hiszen a Fehér Házban nem fér el a teljes árvaház. Gunderson és Pender, akik a műtétet vezették, Bush kérésére elküldték a limuzint, a nő pedig a gyerekeket a limuzinba vitte, és azonnal adott nekik egy kólát vagy pepsit a VOODOO DROG-mal, és elmentek Barney Frank amerikai szenátorhoz. pad, az úgynevezett „Brownstone”.

Barney Frank

Természetesen az amerikai szenátorok és az amerikai képviselők ott voltak  a jóképű női prostituáltakkal, akik segítettek a kongresszusi képviselőket és szenátorokat megrészegíteni a „VOODOO DRUG”-tól, így amikor Daddy Bush, Dick Cheney, John Sununu és mások megjelentek a rendezvényen. Megérkeztek a buli és a gyerekek a limuzinban, a női prostituáltak elmentek, és elkezdődött a gyerekszexparty, ahol George HW Bush amerikai alelnök, Richard Cheney, John Sununu és mások megmutatták a VOODOO részeg kongresszusi képviselőjének és szenátorainak, hogyan kell szexuálisan megerőszakolni a gyerekeket. futottak a kamerák. Valaki, aki a Fehér Házból adja ki magát, visszahívja a gondozókat a szállodába, és elmondja nekik, hogy a gyerekek elaludtak, és itt töltik az éjszakát a Fehér Házban, és holnap ebéd előtt visszaküldik őket.

John Sununu

A gondozók nem sejtettek semmit,  csak 6 hónappal később, amikor a gyerekeik a tévé előtt ülve a Híradót nézték és vacsorára vártak, amikor sokan felugrottak és a tévére mutattak, és azt mondták: „Belerakta a holmiját”. ahogy a gyerekek vagy a végbelükre vagy a női oldalra mutattak. Ezek a gondozók kérdezősködni kezdtek, és nem tudták, kit hívjanak. Néhányan „People Magazine”-nak hívták, amely egymillió dollárt költött Amerika összes árvaházának kivizsgálására, és megállapította, hogy ez igaz, és a Fehér Házban kiválasztott gyerekeket ezek az ismert pedofilok köszöntötték: Bush, Cheney és Sununu.

A „People Magazine” soha nem mesélte el a történetet. Az újságíró soha nem publikálhatta a történetet.

Legújabb cikkek

George HW Bush ismert sátánista, gonosz pedofil volt

George HW Bush ismert pedofil és sátánista volt A globalisták történelmileg szívesebben választanak egy elnököt a teljes kártyával, elitista igazolványokkal, több belső magánklub vagy titkos társaságok tagját, mint a Külkapcsolatok Tanácsa, a Trilaterális Bizottság, a Skull and Bones Society, a 300-as bizottság, a Szabadkőművesség.

2022. 06. 22.

Közösségi média

Hírlevél feliratkozás